foto

Charlotte Bøving

  • nar. 15.8.1964 (51 let)
    Århus, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Berani
Everest
2013 O koních a lidech
2008 Dagvaktin (TV seriál)
Mannaveiðar (TV seriál)
2007 Díky
Næturvaktin (TV seriál)
Skaup (TV film)
2001 Mit liv som Bent (TV seriál)
Smích racků
1999 Ten jediný

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace