foto

David Bowles

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg
Dobrodruzi
Milada
Unlocked
2016 Personal Shopper
Tanečnice
Underworld: Krvavé války
Vlk z Královských Vinohrad
2015 Dítě číslo 44
2014 Botanická zahrada (studentský film)
2012 Manipulations (TV film)
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
The Courier/2.0 (TV film)
2007 Paní z Izieu (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Dozrál čas (S02E04)
Nový úsvit (S02E03)
Finta (S02E02)
další epizody (4)
2013 Bez hranic (TV seriál)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace