foto

Chris Sheffield

  • nar. 13.7.1988 (27 let)
    Arlington, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Aquarius (TV seriál)
The Stanford Prison Experiment
2014 Happyland (TV seriál)
Labyrint: Útěk
Poslední loď (TV seriál)
2013 Notes from Dad (TV film)
2012 Maturita s překážkami
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Transformers 3
2010 Clear Blue
2007 Greek (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Hráč
Kriminálka Miami (TV seriál)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace