foto

Vanessa Bayer

  • nar. 14.11.1981 (34 let)
    Orange, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vanessa Polster Bayer se narodila 14. listopadu 1981 v Orange v Ohiu ve Spojených státech amerických do židovské rodiny. Její rodiče jsou Carolyn Polster Bayer a Todd Bayer. Byla jejich druhým dítětem po starším bratru Jonahovi.

V roce 2000 odmaturovala ze střední školy Orange High School a o čtyři roky později se již konala její promoce na vysoké škole University of Pennsylvania. Na té měla jako hlavní předměty komunikaci a francouzštinu, kterou plynně hovoří.

Jako teenager Vanessa bojovala s leukemií, tu jí lékaři diagnostikovala ve věku 15 let. Coby těžce nemocné dítě jí nadace Make-A-Wish splnila přání a poslala ji s rodinou na dovolenou na Havaj. Vanessa nemoc nakonec porazila a začala později jako celebrita s nadací Make-A-Wish velmi aktivně spolupracovat.

Ještě během vysoké školy stihla Vanessa Bayer práci stážistky u pořadu SEZAMOVÁ ULICE a LATE NIGHT WITH CONAN O'BRIEN. Poprvé se v tuto dobu také mihla ve filmu, a to v komedii BLOOMERS. Odbyla si také první premiéru na prknech, když byla obsazena do muzikálu JEWSICAL: THE MUSICAL.

Větší role jí pak konečně přinesla komedie OFF THE CUFF a pustila se do projektu IMPROVISATIONAL, který se vlastně stal její průpravou pro pořad SATURDAY NIGHT LIVE. První roli v této sketchové show získala v roce 2010 a od roku 2012 se stala stálou členkou ansámblu. Za své výkony v SATURDAY NIGHT LIVE byla oceněna alespoň nominací na American Comedy Award.

Do filmové branže zatím příliš nepronikla, ale v roce 2015 například byla obsazena do komedie Judd Apatowa, VYKOLEJENÁ.

hansel97

Herecká filmografie

2015 Vykolejená
2014 Wallykazam (TV seriál)
2013 Já, padouch 2
2012 Sin Bin
The Mindy Project (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2011 Portlandia (TV seriál)
2009 Off the Cuff

TV pořady

2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 MTV Video Music Awards 2013 (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace