foto

Martina Černá

  • nar. 7.12.1992 (23 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Místa
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Paní z Izieu (TV film)
2006 Poslední vlak
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace