foto

Nina Hagen

  • nar. 11.3.1955 (61 let)
    Berlín, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Desire Will Set You Free
2014 Včelka Mája
7 trpaslíků
2007 Die 4 da (TV seriál) - a.z.
2006 7 trpaslíků
2004 Vila Henrieta
7 trpaslíků
2000 Vasilisa
1999 Pejskové milionáři
1996 Lilien in der Bank
1983 Pankow '95
1979 Bildnis einer Trinkerin. Aller jamais retour
Cha-Cha
1976 Liebesfallen
1975 Heute ist Freitag (TV film)

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
zibb (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 Rockpalast (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

1979 Cha-Cha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace