foto

Ron Roggé

  • nar. 16.10.1968 (48 let)
    Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Shattered
2016 Honey Jar: Chase for the Gold
Looking for Lions
2015 Frankenstein
Loaded
2014 Activist, The
2013 Paraphobia
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Hillbilly Highway
Millionaire Tour, The
Revan
Under the Bed
2010 Death Calls
Suppressant
Vánoční zásilka
2009 Forget Me Not
Posedlá
The Perfect Game
2008 Harrison Montgomery
Madness of Jane, The (TV film)
No Man's Land: The Rise of Reeker
Ruka mrtvého muže (TV film)
Vražedné finále
Zvířecí instinkty
2007 News, The (TV film)
2006 Valley of the Heart's Delight
2004 Cellular
Život s Helenou
2002 Engaging Peter
Until Morning
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
Profesionál
Váhavá spravedlnost
Zvíře
2000 Divoký grizly (TV film)
Power Rangers Lightspeed Rescue - Titanium Ranger: Curse of the Cobra
1999 Poslední plavba
1998 Dopisy od vraha
1994 Andělé

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
The Bottoms (S01E02)
další epizody (4)
Chance (TV seriál)
The Summer of Love (S01E01)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Four: The Body (S01E04)
Chapter Three: Holly, Jolly (S01E03)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Chutes and Ladders (S05E02)
Ospalá díra (TV seriál)
Vertala (S02E14)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The New World (S01E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Hi, I'm Philip (S02E08)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Máma (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E04)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2007 Dexter (TV seriál)
It's Alive! (S02E01)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Fashion House (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Playbook, The (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
MDs (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
7:00 a.m.-8:00 a.m. (S01E08)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Power Rangers Time Force (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace