foto

Anthony Konechny

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • ANTHONY KONECHNY - Agent Contact
    John Davies Talent
    Suite 201-525 Seymour St Vancouver, BC V6B 3H7
    Canada

    johndavies@canadafilm.com

Herecká filmografie

Filmy

2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Dokonalé protiklady
Padesát odstínů šedi
Seeds of Yesterday (TV film)
2014 Godzilla
Primary
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Embrace of the Vampire
No Clue
Trainer, The (TV film)
2012 Vrátím se pro tebe (TV film)

TV seriály

2013 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (13)
Lidé zítřka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Devil May Care (S09E02)
Motiv (TV seriál)
Zločiny z vášně (S01E02)
Witches of East End (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace