foto

Bill Fagerbakke

  • nar. 4.10.1957 (59 let)
    Fontana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 SpongeBob Squarepants 3
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
Šílená matka
2013 Spongebob Squarepants 4D Attraction: The Great Jelly Rescue
2011 Rosewood Lane
2009 Halloween II
Space Buddies
2008 Hledá se Amanda
2005 Callback
Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story
Sněhulák Frosty
2004 Balto 3
Spongebob v kalhotách: Film
2003 Jimmy Neutron's Nicktoon Blast
Quigley - psí život
2002 Ken Park
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
Nejlepší vánoční dárek (TV film)
1999 Amazing Adventures of Spider-Man, The
Hercules: Zero to Hero
1998 Gargoyles: Brothers Betrayed
Gargoyles: The Force of Goliath
Gargoyles: The Hunted
1997 Under Wraps (TV film)
1996 Zvoník u Matky Boží
1995 Gargoyles: The Heroes Awaken
1990 Parťák
1988 Blázinec
1987 Almost Partners (TV film)
Tajemství mého úspěchu
1984 Perfect Strangers

TV seriály

2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
2010 Young Justice (TV seriál)
2008 Transformers: Animated (TV seriál)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Něco nečekaného (S01E16)
Uteč! (S01E15)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)
2001 Lloyd in Space (TV seriál)
1999 Roughnecks: The Starship Troopers Chronicles (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1996 Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Jumanji (TV seriál)
1995 Dumb and Dumber (TV seriál)
1994 Beethoven (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

TV pořady

2015 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1989 Coach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace