foto

Atle Antonsen

  • nar. 11.8.1969 (47 let)
    Lillehammer, Oppland, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

2012 NAV, Norway (TV seriál)
2011 Král curlingu
2006 Etaten (TV seriál)
2005 Tre brødre som ikke er brødre (TV seriál)
2003 Uti vår hage (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace