foto

Mille Hoffmeyer Lehfeldt

  • nar. 8.12.1979 (37 let)
    Århus, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dlouhý příběh ve zkratce
2014 Druhá šance
2013 Player
2012 Makak Marco
Talenttyven
2010 Milí lidé
2009 Himlen falder
2008 One Shot
Plamen a Citron
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
1995 Pigen med de grønne øjne
1993 Roser og persille
1992 Det skaldede spøgelse
1990 Springflod

TV seriály

2011 Lykke (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
2003 Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Mit liv som Bent (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
Kongeriget (TV seriál)
1995 Jeg ville ønske for dig (TV seriál)
1994 Tango for tre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace