foto

Puntti Valtonen

  • nar. 23.9.1961 (55 let)
    Kemi, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Toivon tuolla puolen
2011 Tunarit
2009 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2008 Sobík Niko
2007 Lieksa!
2006 Muuttuuko ihminen
Rock'n Roll Never Dies
2005 FC Venuše
Puhdas päämäärä (TV film)
2003 Raid
2002 Eteenpäin (TV film)
Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
2001 Emmauksen tiellä
Klassikko
Kun eurojentalolla tanssittiin (divadelní záznam)
2000 Badding
Oho sano iimeili (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)
Taivaallinen illallinen (studentský film)
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
Kettutytöt (TV film)
Siivoton juttu (TV film)
Skin Deep
1996 Alkoholiton(ik) (TV film)
Haloolla päähän (divadelní záznam)
1995 Muusikon valinta
1994 Amerikan unelma (TV film)
Iron Horsemen
Matka Viipuriin (TV film)
Rondaus
Susi tulee
1992 Hiilisangolla ratsastaja (TV film)
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1987 Hamlet podniká
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
1985 Calamari Union
1984 Juice & Grand Slam: Nivalasta poikki (koncert)
Maho mies (TV film)

TV seriály

2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
další epizody (5)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Lukio_ (TV seriál)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2005 Presidentit (TV seriál)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Mahtihäät (TV seriál)
Raid (TV seriál)
1999 Muodollisesti pätevä (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Joulukalenteri (TV seriál)
1986 Rivitaloelämää (TV seriál)

Dokumentární

2016 Juicen porukoissa (TV film)
2013 Juice Leskinen & Grand Slam: Bluesia Pieksämäen asemalla
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
1998 Penkki
1997 Lohtu - päänsekoittamisen lyhyt kulttuurihistoria
1984 Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Laura Wou! (TV pořad)
1996 Trabant express (TV pořad)
1995 Lapinlahden Linnut! (TV pořad)
1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1987 Yölinja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace