foto

Tohoru Masamune

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Angelic Magica
2015 Změna hry (TV seriál)
2014 Chatter
Sway
Želvy Ninja
2013 Crosstown
2012 Monogamy Experiment, The
2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Počátek
Smrt v Šanghaji
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2008 iCarly: iGo to Japan (TV film)
Váleční ptáci (TV film)
2007 Big Shots (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Hrdinové (TV seriál)
2005 Gejša
2002 Beze stopy (TV seriál)
Ocha Cups for Christmas
2001 Stanley (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Mys (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Yakuza Connection (TV film)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Psychopat ze San Francisca
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace