foto

Jan Kříž

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Psanci
2014 Intimity
2012 Helena (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace