foto

Jan Kříž

  • nar. Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Psanci
2014 Intimity

TV seriály

2012 Helena (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace