foto

Larry Cedar

  • nar. 6.3.1955 (61 let)
    Los Angeles County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 American Horror Story (TV seriál)
Chapter 1 (S06E01)
0000
2015 She Sings to the Stars
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Milk and Honey Route (S07E13)
The Binding
2014 Atlas Shrugged: Part III
Oliver, Stoned
Sněhová královna 2
2013 Mistresses (TV seriál)
Somewhere Slow
Sparks
2012 In Living Color (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Willowbrook
Would You Rather
2011 Alyce
Harry's Law (TV seriál)
Midnight Son
2010 Dokonalá mrtvola
Podivní
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Woman in the West, A
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Důvěrnosti
Hnutí mysli (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Lovci pokladů: Kniha tajemství
The ½ Hour News Hour (TV seriál)
2006 Hollywoodland
Mravenčí polepšovna
Spolužáci (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Constantine
Duck
Gingerdead Man, The
Maska Junior
Tom's Nu Heaven
2004 Beat Boxing Grand Master Sock
Deadwood (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Paparazzi
Policejní odznak (TV seriál)
Bottom Bitch (S03E03)
Sleep Easy, Hutch Rimes
Tel Aviv
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
To jsou nitky, Pinnocchio (S03E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Americký Casanova
Beze stopy (TV seriál)
Pán převleků
Psychic Murders
2001 Alias (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Born Bad
1998 Čarodějky (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Strach a hnus v Las Vegas
Style and Substance (TV seriál)
Watchers Reborn
Země svobodných
1997 Hlídač mrtvých
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Sběratel polibků
You Wish (TV seriál)
1996 Case for Life, A (TV film)
Dangerous Minds (TV seriál)
Dětská hra 4: Syndrom Pinocchia
Lazarus Man, The (TV seriál)
Mary & Tim (TV film)
Superman (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Home Court, The (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Animáci (TV seriál)
Experiment Philadelphia 2
Frasier (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1992 Babe
Boris a Nataša
Demonic Toys
Edge, The (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Život pod psa
1990 Genetický vrah (TV film)
Get a Life (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
CHUD II.
New Lassie, The (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1988 FBI v sukních
Lucky Stiff
Můj život bez tebe
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Tajemné zlo
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
Kicks (TV film)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1984 Calamity Jane (TV film)
Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Ghost Warrior
Love Letters
Útěk ze sna
W*A*L*T*E*R (TV film)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Norte, El
Šťastný konec (TV film)
Zóna soumraku
1982 Remington Steele (TV seriál)
1980 Nightside (TV film)
The Kids Who Knew Too Much (TV film)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Operace Omega
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace