foto

Frank Cady

  • nar. 8.9.1915
    Susanville, California, USA
  • zem. 8.6.2012 (96 let)
    Wilsonville, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1990 Return to Green Acres (TV film)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Monster Squad (TV seriál)
1975 Hearts of the West
1974 Nevěsta pro Zandyho
These Are the Days (TV seriál)
1971 Million Dollar Duck, The
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Gnome-Mobile, The
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 7 Faces of Dr. Lao
1963 Glynis (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Man Who Understood Women, The
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Missouri Traveler, The
The Girl Most Likely
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Šerifská hvězda
The Real McCoys (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Bad Seed
The Gale Storm Show (TV seriál)
Tři násilníci
1955 Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Indiánský bojovník
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Trial
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Okno do dvora
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Half a Hero
Make Room for Daddy (TV seriál)
Marry Me Again
Private Secretary (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Atomové město
Life with Luigi (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
The Sellout
1951 Dear Brat
Eso v rukávu
Let's Make It Legal
Lightning Strikes Twice
Three Husbands
When Worlds Collide
1950 Asfaltová džungle
Convicted
Dial 1119
Emergency Wedding
Experiment Alcatraz
Hunt the Man Down
Mladík s trumpetou
Mrs. O'Malley and Mr. Malone
Nevěstin otec
Pal, Fugitive Dog
Perfect Strangers
Pretty Baby
The Next Voice You Hear...
Vánoční přání
24 hodin do smrti
1949 Abandoned
City Across the River
Crooked Way, The
Flamingo Road
Nádherný pocit
Prejudice
Special Agent
Take One False Step
The Lady Takes a Sailor
The Sky Dragon
1948 Bungalow 13
He Walked by Night
Checkered Coat, The
Vicious Circle, The
1947 Sarge Goes to College
Violence

Dokumentární

2005 History of Hooterville, The
Paul Henning & The Hillbillies

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace