foto

Nancy Dupláa

  • nar. 3.12.1969 (47 let)
    Olivos, Vicente López, Gran Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Divoké historky
2012 Graduados (TV seriál)
2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2009 Mastňák Boogie
2008 Todos contra Juan (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2003 Durmiendo con mi jefe (TV seriál)
2002 Apasionados
099 Central (TV seriál)
2001 22, el loco (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Ořechy na lásku
1998 Buenos Aires me mata
Desvío, El
Diario para un cuento
Verano del '98 (TV seriál)
1997 Comodines
R.R.D.T (TV seriál)
1996 Arcángel, El (TV seriál)
Último verano, El (TV seriál)
Verdad consecuencia (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)
Poliladron (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace