foto

Diego Gentile

  • nar. 19.11.1976 (39 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Divoké historky
2010 Malparida (TV seriál)
2009 Complici del silenzio
2008 Donne assassine (TV seriál)
2006 Zachraňte myšáka
2004 Epitafy (TV seriál)
2002 Pojistka
Potestad
1999 Zatracené polovičky
1998 Nini (TV seriál)
1997 Bajo Bandera

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace