foto

María Marull

  • nar. 2.4.1973 (44 let)
    Rosario, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Primavera
2014 Divoké historky
2010 Antes del estreno
2008 Naranjo en Flor
2004 Dolores de casada
2003 Den v ráji
Fondo del mar, El

TV seriály

2006 Bratři a detektivové (TV seriál)
2005 Láska na internetu (TV seriál)
2004 Epitafy (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 Atorrantes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Hermanos & detectives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace