foto

Eric Ladin

  • nar. 16.2.1978 (38 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Eric Ladin se narodil 16. února roku 1978 v  Houstonu (Texas). Je ve znamení Vodnáře. Eric studoval na soukromé dramatické škole v Kalifornii. Věnuje se převážně herectví, nicméně také dost pracuje s hlasem a namluvil Ellise - jednu z hlavních postav známé počítačové střílečky Left4Dead 2.

Eric se objevuje především v seriálech, kde ho většinou neuvidíme víc jak v jedné epizodě daného seriálu, avšak jich má za sebou pěknu řadu. Nejdéle se objevuje v seriálu The Killing v roli Jamieho Wrighta, kde se objevil ve 26 epizodách (2 sezóny). Mimo jiné se v současné době zapojil do nového horroru Annabelle, kde stvárnil hlavní roli v manželském páru, který se musí vypořádat se zlem, jenž jim způsobuje panenka Annabelle.

Eric je židovského původu a nyní žije se svou manželkou Katy a svým synem Maxfieldem v Los Angeles.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

2016 Rebirth
2015 Krize (TV seriál)
The Missing Girl
2014 Americký sniper
Annabelle
Bosch (TV seriál)
2013 Highland Park
Kočky z bahen (TV seriál)
2012 Motorcity (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
2010 Back Nine (TV film)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Etiquette Ninjas
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Gypsy and the Hobo (S03E11)
The Arrangements (S03E04)
Love Among the Ruins (S03E02)
2008 Bar Starz
Generation Kill (TV seriál)
Kamarádova holka
Mentalista (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
The Inheritance (S02E10)
2006 Dexter (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Left in Darkness
Velká láska (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Duck
E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prokletí
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vraždy bez záruky
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nick Cannon Show, The (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace