foto

Izabela Dąbrowska

  • nar. 22.8.1966 (49 let)
    Białystok, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Ida
2010 Kołysanka
Trzy minuty. 21:37
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Kočičky
2008 Nie kłam, kochanie
Niezawodny system
2007 Benek
Wszystko będzie dobrze
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Przybyli ułani... (TV film)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Biala sukienka (TV film)
Král Ubu
Show
2000 Plebania (TV seriál)
Purimový zázrak (TV film)
Twarze i maski (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Boża podszewka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace