foto

Juan José Campanella

  • nar. 19.7.1959 (57 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2015 Entre caníbales (TV seriál)
Tajemství jejich očí - původní scénář
2013 Hurá na fotbal
2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2009 Tajemství jejich očí
2006 Vientos de agua (TV seriál)
2004 Měsíc z Avellanedy
2001 Culpables (TV seriál)
Syn nevěsty
1999 Mismo amor, la misma lluvia, El
1997 Dráždivé intriky

Dokumentární

1982 Victoria 392

Herecká filmografie

2011 Lekce malování
Un año para recordar (TV seriál)
2001 Syn nevěsty

Dokumentární

1982 Victoria 392
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace