foto

Eric Lartigau

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Rodinka Belierových
2012 Nevěrníci
2010 Muž, který chtěl žít svůj život
2006 Jízdenka do vesmíru
Půjč mi svou ruku
2003 Absolutně Scary

TV seriály

2002 Famille Guérin, La (TV seriál)
Making of (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2012 Main dans la main
2011 Pourquoi tu pleures?
1989 Manželé, ženy, milenci

Dokumentární

2004 Analyse diégetique d'un film matriciel

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace