foto

Zuzana Šulajová

  • nar. 14.7.1978 (38 let)
    Martin, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Zuzana Šulajová pochází z herecké rodiny. Je dcerou slovenského scénaristy Ondřeje Šulaje a herečky Anny Šulajové. Její sestra Katarína Šulajová je úspěšná režisérka a herečka. Své první filmové zkušenosti sbírala Zuzana Šulajová v sedmi letech ve filmu TICHÁ RADOSŤ. Vystudovala fotografii na SUV v Bratislavě a na VŠUP v Praze. Ve fotografické tvorbě se věnuje převážně potrétu, filmové fotografii a módě. Do povědomí filmových diváků se zapsala svou rolí ve filmu ZÁHRADA, za kterou byla nominovaná na Českého lva. Za tuto roli byla oceněna v roce 1996 na filmovém festivalu v Minsku.

V roce 2005 zazářila po boku Ivana Trojana ve zfilmované divadelní hře PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ. S hercem Janem Révaiem má syna Jakuba, který se této slovenské herečce narodil v roce 2011.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2013 Good Night
2009 Otec (studentský film)
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2004 O dve slabiky pozadu
2000 Powers
Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1995 Zahrada
1994 A bol to škovránok (TV film)
Macoška (TV film)
1985 Tichá radosť

Hudební videoklipy

2011 Moja reč - Nočný let (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace