foto

Kandyse McClure

  • nar. 22.3.1980 (37 let)
    Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Chitters (S11E19)
2015 Careful What You Wish For
2014 Sedmý syn
2012 Aladdin a lampa smrti (TV film)
Broken Kingdom
2010 Barbie a Kouzelný módní salón
Laskavý dotek (TV film)
Město ztracených (TV seriál)
Mother's Day
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sometimes a Great Notion (S04E11)
Cole
Děti kukuřice (TV film)
2008 Barbie a kouzelné Vánoce
Battlestar Galactica (TV seriál)
Revelations (S04E10)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Six of One (S04E02)
He That Believeth in Me (S04E01)
Svatyně (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
Maelstrom (S03E17)
A Day in the Life (S03E15)
další epizody
Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Ďáblův sluha (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
The Passage (S03E10)
Unfinished Business (S03E09)
Hero (S03E08)
A Measure of Salvation (S03E07)
další epizody
Santa Baby (TV film)
Whistler (TV seriál)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
Domov, část 2. (S02E07)
Domov, část 1. (S02E06)
další epizody
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
Domů už nemůžeš (S01E05)
Akt lítosti (S01E04)
další epizody
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Hollywoodské manželky (TV film)
2002 Carrie (TV film)
Jeremiah (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV film)
Vysoká hra (TV film)
2001 Flek
Srub u jezera 2 (TV film)
Vášeň a předsudky (TV film)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
Romeo musí zemřít
Schody smrti (TV film)
2gether (TV film)
1999 Zrcadlový princ (TV film)

Dokumentární

2012 Love Sex God
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace