foto

Izïa Higelin

  • nar. 22.9.1990 (26 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Saint-Amour
2015 Léto
Mune - Strážce měsíce
2014 Samba
2012 Mauvaise fille

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace