foto

Charles Adler

  • nar. 2.10.1956 (60 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

2016 Kulipari: An Army of Frogs (TV seriál)
Ledová sezóna
2014 Doba Ronková (TV seriál)
Velká šestka
2013 Khumba
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
2011 Shelf Life (TV seriál)
Transformers: The Ride - 3D
Transformers 3
2010 Hero Factory (TV seriál)
2009 G.I. Joe: Resolute (TV seriál)
Probuzení
Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
The Haunted World of El Superbeasto
2005 Loonatics Unleashed (TV seriál)
Pet Alien (TV seriál)
Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
2002 No Prom for Cindy
2001 Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
2000 Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
Lumpíci v Paříži
1999 I Am Weasel (TV seriál)
King Crab: Space Crustacean (TV film)
1998 Aladdin's Arabian Adventures: Creatures of Invention
Lumpíci
Rusty
Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly, The
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Home to Rent (TV seriál)
Channel Umptee-3 (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Vesmírní troubové (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
Earthworm Jim (TV seriál)
Hillbilly Blue
Maska (TV seriál)
No Smoking!
Santo Bugito (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Jak medvídci zachránili Vánoce (TV film)
Marsupilami (TV seriál)
Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
Tiny Toons Spring Break (TV film)
Velikonoční Méďa Béďa (TV film)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Bonkers (TV seriál)
Byl jednou jeden les
Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Droopy (TV seriál)
Family Dog (TV seriál)
Further Adventures of SuperTed, The (TV seriál)
Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
Kromaňonec (TV seriál)
Rocko's Modern Life (TV seriál)
Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Vánoce u Flinstounů (TV film)
1992 Aladin
Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Gramps (TV film)
It's a Wonderful Tiny Toons Christmas Special (TV film)
Kocour Raplík (TV seriál)
Little Clowns of Happy Town, The (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
Plucky Duck Show, The (TV seriál)
Senzační svět
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
Letohrátky (TV seriál)
Princ a chuďas
TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
The Wizard of Oz (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Tom a Jerry Kids: Jerry a fazole
Tom a Jerry kids: Lúpežníci
Tom a Jerry kids: S.O.S. ninja
Tom a Jerry Kids: Tom a malá myška
Tom a Jerry Kids: Tom chůvou
Tom a Jerry Kids: Zdá se mi o sýru
1989 Malá mořská víla
1988 Adventures of Raggedy Ann and Andy, The (TV seriál)
Dino-Riders (TV seriál)
Christmas in Tattertown (TV film)
Pes Filipes na Divokém Západě (TV film)
Rockin with Judy Jetson (TV film)
Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 BraveStarr (TV seriál)
G.I. Joe: The Movie
Chipmunkova dobrodružství
Little Troll Prince, The
Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
Sky Commanders (TV seriál)
Super Dave (TV seriál)
1986 Flintstone Kids, The (TV seriál)
G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Glo Friends, The (TV seriál)
Můj malý Pony (TV seriál)
My Little Pony: The Movie
1985 Duhová Brita a zloděj hvězd
G.I. Joe (TV seriál)
Jem! (TV seriál)
Pound Puppies, The (TV film)
Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace