foto

Hal Smith

  • nar. 24.8.1916
    Petoskey, Michigan, USA
  • zem. 28.1.1994 (77 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Winnie the Pooh Playtime: Detective Tigger
1993 The Town Santa Forgot (TV film)
1992 Aladin
1991 Kráska a zvíře
Vyměněné osudy (TV film)
1990 Very Retail Christmas, A (TV film)
1989 Super DuckTales (TV film)
1988 Garfield: His 9 Lives (TV film)
Sladkých osmnáct
Winnie the Pooh Friendship: Tigger-ific Tales
1987 Alice a čarovné zrcadlo (TV film)
DuckTales: Treasure of the Golden Suns (TV film)
1986 Adventures of the American Rabbit, The
Americký ocásek
Fluppy Dogs (TV film)
Garfield in Paradise (TV film)
Return to Mayberry (TV film)
The Blinkins (TV film)
1985 Mrňouskové
Too Smart for Strangers (TV film)
1984 Cabbage Patch Kids: First Christmas (TV film)
Garfield in the Rough (TV film)
1983 Mickeyho vánoční koleda
Winnie the Pooh and a Day for Eeyore
1982 Here Comes Garfield (TV film)
Puff and the Incredible Mr. Nobody (TV film)
Vánoční dovádění Médi Bédi (TV film)
1981 Pink Panther in 'Pink at First Sight', The (TV film)
Winnie the Pooh Discovers the Seasons
1980 Méďa Béďa: První vánoce (TV film)
Pontoffel Pock, Where Are You? (TV film)
1979 Casper's First Christmas (TV film)
Gulliver's Travels (TV film)
Little Rascals Christmas Special, The (TV film)
1978 Buffalo Rider
Maličký
1977 Flintstone Christmas, A (TV film)
Halloween Is Grinch Night (TV film)
Hazing, The
Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství
Šílený býk (TV film)
1976 Once Upon a Girl....
Whiz Kid and the Carnival Caper, The (TV film)
1975 Hoober-Bloob Highway, The (TV film)
1974 Honky Tonk (TV film)
Whiz Kid and the Mystery at Riverton, The (TV film)
1973 Drsná Oklahoma
1972 A Christmas Story (TV film)
Another Nice Mess
Getting Away from It All (TV film)
Thanksgiving That Almost Wasn't, The (TV film)
Útěk
1971 Million Dollar Duck, The
Shinbone Alley
1970 Santa and the Three Bears
1968 Le Ball and Chain Gang
The Night Before Christmas (TV film)
Transylvania Mania
Winnie the Pooh and the Blustery Day
1967 Kniha džunglí
Sheriff Who (TV film)
1966 The Ghost and Mr. Chicken
Winnie the Pooh and the Honey Tree
1965 Horse Shoo
Velké závody
1964 Drahoušek
Méďa Béďa
1963 Son of Flubber
Vlastní žena se nekritizuje
1962 The Couch
Three Stooges Meet Hercules, The
1961 Count Down Clown
Happy Go Loopy
Two Faced Wolf
What's My Lion?
1960 Byt
Dog Gone People
Miracle of the White Reindeer, The
1958 Bongo Punch, The
Hot Car Girl
The High Cost of Loving
1957 Eighteen and Anxious
Pawnee
The Unholy Wife
1956 There's Always Tomorrow
1955 Santa Fe Passage
1954 Ricochet Romance
1953 Confidentially Connie
Francis Covers the Big Town
Walking My Baby Back Home
1952 Ma and Pa Kettle at the Fair
O. Henry's Full House
You for Me
1951 Week-End with Father
1950 The Milkman
1946 Stars Over Texas

TV seriály

1993 Zbrklík (TV seriál)
1992 Malá mořská víla (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
This Is America, Charlie Brown (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Dumbo's Circus (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Pole Position (TV seriál)
Seijūshi Bismarck (TV seriál)
1983 Littles, The (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
The Dukes (TV seriál)
Welcome to Pooh Corner (TV seriál)
1982 Meatballs and Spaghetti (TV seriál)
1981 Kwicky Koala Show, The (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Casper and the Angels (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Adventures of the Little Prince, The (TV seriál)
All New Pink Panther Show, The (TV seriál)
New Fantastic Four, The (TV seriál)
Nová show Pepka námořníka (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
What's New, Mr. Magoo? (TV seriál)
1976 The Pink Panther Laugh and a Half Hour and a Half Show (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Far Out Space Nuts (TV seriál)
New Tom & Jerry Show, The (TV seriál)
1974 Hong Kong Phooey (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Yogi's Gang (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
The Roman Holidays (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Help! It's the Hair Bear Bunch (TV seriál)
1970 Doctor Dolittle (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
The Pink Panther Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Bugs Bunny/Road Runner Hour, The (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The New Adventures of Huckleberry Finn (TV seriál)
1967 Abbott & Costello (TV seriál)
Cimarron Strip (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Frankenstein Jr. and the Impossibles (TV seriál)
Laurel a Hardy (TV seriál)
Road Runner Show, The (TV seriál)
Rounders, The (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
1964 Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Magilla Gorilla Show, The (TV seriál)
Peter Potamus Show, The (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Funny Company, The (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Rod Rocket (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
Space Angel (TV seriál)
The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Méďa Béďa (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Bugs Bunny a jeho přátelé (TV seriál)
Davey and Goliath (TV seriál)
Flintstoneovi (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Clutch Cargo (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rychlý pistolník McGraw (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Příběhy psa Filipsa (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
Life with Elizabeth (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace