foto

Lee Weaver

  • nar. 10.4.1930 (86 let)
    Ft. Lauderdale, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Family Tools (TV seriál)
Max Rose
2010 Company We Keep, The
2009 Little Fish, Strange Pond
Párty na klíč (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2006 Mr. Fix It
Swedish Auto
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
40 let panic
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Box, The
Failures, The
Line of Fire (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2001 Donnie Darko
Drzá Jordan (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
Muži, ženy a psi (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Bratříčku, kde jsi?
City of Angels (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Třinácté patro
1998 Brownovo Requiem
For Your Love (TV seriál)
Godzilla
Hudba ze sousedního pokoje
Možná už zítra (TV seriál)
Nevinný výlet
One World (TV seriál)
Sbohem lásko
Skandál Bulworth
1997 Den otců
Temporarily Yours (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
1996 Just Your Luck
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Season of Hope, A (TV film)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Skaut
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Opojný život (TV film)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Man in the Family, The (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dva Jakeové
Fresh Prince (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Edge, The (TV film)
Gideon Oliver (TV seriál)
My Brother's Wife (TV film)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
G.I. Joe: The Movie
Hobo's Christmas, A (TV film)
Mr. President (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Easy Street (TV seriál)
G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Trenérka
1985 G.I. Joe (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Our Family Honor (TV film)
What's Happening Now! (TV seriál)
227 (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Síla lásky
1983 Webster (TV seriál)
1982 Polib mě na rozloučenou
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Cibulové pole
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Dobrmani připraveni k smrti
Mork & Mindy (TV seriál)
Nebe může počkat
Rodinný lékař
1977 Soap (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1973 Blue Knight, The (TV film)
Cleopatra Jones
Kojak (TV seriál)
Rušná ulice
1972 Sanford and Son (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Vanishing Point
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 In Name Only (TV film)
Love, American Style (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
Ztracený muž
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Al Capone
1955 Sheena: Queen of the Jungle (TV seriál)

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace