foto

Brian Andrews

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Sky Harbor
2014 Lazarus
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
Three O'Clock High
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1983 Sweetwater
1981 Andělský prach (TV film)
1980 Long Days of Summer, The (TV film)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Velký Santini
240-Robert (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Halloween
1977 Intimate Strangers (TV film)
Kruh (TV film)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Honorable Sam Houston, The (TV film)
1974 I Love You... Good-bye
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1969 Tichá dohoda
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace