foto

Saskia Reeves

  • nar. 1961
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 De Premier
Landgericht (TV film)
2015 Město ptáků
Wolf Hall (TV seriál)
2014 From There to Here (TV seriál)
Salting the Battlefield (TV film)
Turks & Caicos (TV film)
2013 Anna
Nymfomanka, část I.
Nymfomanka, část II.
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Minor Character (S01E01)
2011 Na straně osm (TV film)
2010 A Disappearing Number (divadelní záznam)
Canoe Man (TV film)
Luther (TV seriál)
2009 Vraždy v Yorkshiru: 1983
2008 Fixer, The (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
2006 Fast Learners
Případy inspektora Lynleyho: V zájmu přírody (TV film)
2005 Afterlife (TV seriál)
Commander: Virus, The (TV film)
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 Bodies (TV seriál)
If... (TV seriál)
Island at War (TV seriál)
Knickerman, The
Line in the Sand, A (TV film)
2003 Suspicion (TV film)
Tesserakt
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Bubbles
2000 Duna (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Srdce
Ticks
Unknown Things
Vánoční koleda (TV film)
1998 Jak se neztratit v L.A.
1997 Plotlands (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1996 S dívkami je to jiné
1995 Cruel Train (TV film)
Inkognito
Polibek motýla
1994 Summer Day's Dream, A (TV film)
Traps
1992 Performance (TV seriál)
The Bridge
1991 Antonia and Jane
December Bride
In the Border Country
Zavři mi oči
1990 Children Crossing (TV film)
1987 Metamorphosis (TV film)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Zámožná žena (TV film)

Dokumentární

1997 Very British Psycho, A (TV film)
1994 Making 'Traps'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace