foto

Nadia Hilker

  • nar. 1988
    Mnichov, Bavorsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nadia Hilker se narodila v roce 1988 v bavorském městě Mnichov v Německu. Později se přestěhovala s rodinou do hlavního města, Berlín, kde žije i nyní.

Její první filmová role přišla v roce 2009, kdy se začala objevovat v televizi. Například v TV filmu ZIMMER MIT TANTE a TRAUE KEINEM UNTER 30. Dostala se i k několika seriálům, z nichž nejznámějším bude pro české diváky KOBRA 11. Průlom její kariéra dostala v roce 2014, kdy byla obsazena do svého prvního celovečerního filmu SPRING, jenž je kombinací hororu a romantiky, v něm ztvárnila dívku s mystickým tajemstvím. 

Nadia mluví kromě němčiny plynně anglicky a italsky.

hansel97

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ascendant
2016 Aliance
2015 Breed (TV film)
Endlich Frühling (TV film)
2014 Spring
2011 Für immer 30 (TV film)
2010 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Für das Leben eines Freundes (TV film)
Die Route (TV film)
Zimmer mit Tante (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
God Complex (S04E08)
We Will Rise (S04E06)
A Lie Guarded (S04E04)
další epizody (5)
2016 The 100 (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E14)
Join or Die (S03E13)
2015 Huck (TV seriál)
2012 The Other Wife (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace