foto

Michal Lánský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

2017 Špína (studentský film)
2016 Polednice
2014 Pravomil (studentský film)
2013 Bez doteku
Přijde letos Ježíšek?
2012 Ve stínu
2010 Heart Beat 3D
2009 Holka Ferrari Dino
2008 Mr. Johnson
2006 Grandhotel
2005 Sklapni a zastřel mě
Toyen
2003 Jedna ruka netleská
2000 Samotáři
1993 Stalo se na podzim (TV film)

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace