foto

Martin Jílek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

2016 Polednice
Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství (TV seriál)
2015 Ghoul
Vybíjená
2013 Příběh kmotra
Sputnik
2011 Westernstory
2010 Kajínek
2009 3 sezóny v pekle
2008 Tobruk
2001 Andělská tvář
1998 Když kočky nejsou doma... (studentský film)
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
Ruth (studentský film)
1995 Klekání zvoníme (TV film)

Dokumentární

2010 Vše pro dobro světa a Nošovic
1997 Život na hřbitově

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace