foto

Jana Vlčková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

2015 Rodinný film
2014 Místa
2012 Příliš mladá noc
2011 Nic proti ničemu
2008 Druhé dějství (studentský film)
2006 Pokus (studentský film)

Dokumentární

2015 Pára nad řekou
2014 Česká pivní válka
2013 Kateřina Šedá: Jak se dělá mýtus
Kauza Cervanová
Mých posledních 150 000 cigaret (TV film)
2012 Hra o kámen
O slušnosti (TV film)
Pupek nebe
2011 Nadohled (studentský film)
2010 Epochální výlet pana Třísky do Ruska (TV film)
Nesvatbov
2009 Auto*Mat
2007 Oblaka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace