foto

Charlotte Spencer

  • nar. 24.6.1991 (24 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Above
Broad Squad (TV film)
Stonemouth (TV seriál)
2014 Bypass
Glue (TV seriál)
2012 Bídníci
Line of Duty (TV seriál)
Temné stíny
2011 Divoký Bill
2007 Pět dní (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)

TV pořady

2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace