foto

Callum Turner

  • nar. 15.1.1990 (26 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Assassin’s Creed
Vojna a mír (TV seriál)
2015 Green Room
Viktor Frankenstein
2014 Glue (TV seriál)
Za vlast a královnu
2013 Ripper Street (TV seriál)
A Stronger Loving World (S02E06)
2012 Loučení (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
2011 Borgiové (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace