foto

Gisele Froés

  • nar. 1964
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Boa Sorte
Odpad
2010 Riscado
VIPs
2009 Divã

TV seriály

2011 Vida da Gente, A (TV seriál)
2009 Força-Tarefa (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2005 Mandrake (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
2003 Carga Pesada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace