foto

Claus Bue

  • nar. 4.7.1947 (69 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den magiske juleæske
Ein Sommer in Dänemark (TV film)
2015 Dánská dívka
Idealista
2012 Nexus
2006 Krummerne - så er det jul igen
Lotto
2005 Obviněný
Šampioni
2003 Afgrunden (TV film)
Anja po Viktorovi
Askepop - The Movie
Lykkevej
Píseň za chudého chlapce
Zafir
2002 Bertram & Co
Sestřiny děti na sněhu
2001 Anja & Viktor
Olsen Banden Junior
2000 Bag om fremviseren - Et kærlighedseventyr
1999 Genfærd
Kærlighed ved første hik
1998 Olsen-bandens sidste stik
1997 Skat det er din tur
Sunes familie
1996 Balladen om Holger Danske
Bella, min Bella
Fart dræber
1994 Krummerne 3 - Fars gode idé
Vildbassen
1993 De frigjorte
Det forsømte forår
Roser og persille
Sort høst
1992 Drobánkovi 2
Sofie
1991 Bare løgn
1990 Banana - Busters
1988 Johansens sidste ugudelige dage (TV film)
1983 Isfugle
1980 Undskyld vi er her
1979 Skal vi danse først?

TV seriály

2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Vláda (TV seriál)
Umění možného (S01E03)
2008 Deroute (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 17 (S01E17)
Epizoda 16 (S01E16)
Epizoda 15 (S01E15)
2004 Krøniken (TV seriál)
2002 Hatten i skyggen (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1999 Toast (TV seriál)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Fikumdik (TV seriál)
Hatten rundt (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1996 Krummernes Jul (TV seriál)
1993 Andersens julehemmelighed (TV seriál)
1992 Mørklægning (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
Så hatten passer (TV seriál)
1983 Bamses billedbog (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Andersens julehemmelighed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace