foto

Mariusz Jakus

  • nar. 26.11.1967 (49 let)
    Chrzanów, Malopolské vojvodství, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Agnus dei
2015 Discopolo
2014 Kameny na pevnost
2013 Ida
2011 Ludzie Normalni (studentský film)
2009 Temný dům
2003 Staré báje vikingů
Symetrie
Žurek
2002 D.I.L.
2001 Mužská záležitost
Tam i z powrotem
2000 Pierwszy milion
Prymas - trzy lata z tysiaca
1999 Królowa aniolów
1998 Amok
1997 Jakub
Kiler
1995 Cwał
1994 Goracy czwartek (TV film)
Miasto prywatne
1993 Samowolka

TV seriály

2012 Paradoks (TV seriál)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace