foto

Wallace Wolodarsky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Polka King
2012 Deník malého poseroutky 3
2009 Monstra vs. Vetřelci
2008 Rocker
2004 Seeing Other People
1995 Můj nápadník je vrah

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
100% Not Guilty (S01E04)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Homer - spása Springfieldu (S04E17)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl III. (S04E05)
Milhauseův románek (S03E23)
Líza sázkařem (S03E14)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jaký otec, takový klaun (S03E06)
Dědovo dědictví (S02E17)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Ďábelský Bart (S02E08)
Zvlášť strašidelní Simpsonovi (S02E03)
Je Šáša vinen? (S01E12)
další epizody (4)

TV pořady

2003 Ortegas, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace