foto

Václav Vohlídal

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

2016 Dvojníci
2015 Americké dopisy (TV film)
2014 Babovřesky 2
Všiváci
2013 Babovřesky
Co v detektivce nebylo (TV film)
Chvilková slabost (TV film)
Slečna Flintová (TV film)
2012 7 dní hříchů
2011 Čertova nevěsta
2010 Doktor od jezera hrochů
2009 Post Bellum (TV film)
Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Expozitura (TV seriál)
2007 Hraběnky (TV seriál)
2006 Oběti: Nevlastní bratr (TV film)
2005 Oběti: Živnostník (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
2003 PF 77 (TV film)
1999 Kuře melancholik
Z pekla štěstí

Herecká filmografie

2014 Všiváci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace