foto

Lucie Vondráčková

  • nar. 8.3.1980 (36 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Praze. Matka je textařka a doktorka filozofie, otec Jiří se zkoušel prosadit jako zpěvák, ale daleko známější je její teta Helena Vondráčková, která je už takřka 40 let stálicí české pop-music.

Lucie se už od raného dětství věnovala nejen hudbě, ale i herectví. Poprvé stála před kamerou už v sedmi letech. Od začátku 90. let uváděla v televizi pořad pro děti Marmeláda a příležitostně se objevovala v malých rolích ve filmech, zejména v pohádkách. Tím se stala velkým dětským idolem, ale stále dostávala daleko více prostoru v televizi než na plátně. Za všechny jmenujme například role v seriálech ARABELA SE VRACÍ nebo KRÁLOVSTVÍ KVĚTIN.

V r. 1993 vydala také své první hudební album. Jako zpěvačka je poměrně populární, ale dodnes žije tak trochu ve stínu své slavnější tety. První větší úspěch před kamerou získala až díky režisérovi Juraji Jakubiskovi a roli ve filmu NEJASNÁ ZPRÁVA O KONCI SVĚTA. Předloni si zahrála také v jeho dalším počinu POST COITUM a v současné době s ním spolupracuje i na snímku BATHORY, jehož premiéra byla předběžně ohlášena na jaro příštího roku.

Zajímavou hereckou kreaci předvedla Lucka také v televizním projektu Dušana Kleina TA TŘETÍ. Z poslední doby, ale asi nejvíc uvízla všem v paměti její postava sympatické snowboarďačky v diváckém hitu Karla Janáka SNOWBOARĎÁCI. Kromě natáčení filmů a CD Lucie také pravidelně hraje a zpívá v divadle Excalibur a do budoucna je to jedna z nejperspektivnějších mladých českých hereček.

Lukáš "Vojcl" Vojáček

Herecká filmografie

2016 Decibely lásky
2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky
2012 Labyrint
2011 Rodinka (TV seriál)
Touha (divadelní záznam)
4teens (TV seriál)
2010 Rodinka
2009 Country Club: První směna
2008 Bathory
Mr. Johnson
Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Setkání v Praze, s vraždou (TV film)
2007 Kvaska
Tajemství (divadelní záznam)
Trapasy (TV seriál)
V hlavní roli (TV film)
2006 Nadměrné maličkosti: Manželé roku 2006 (TV film)
Poslední kouzlo (TV film)
Poslední prázdniny
2005 Nepovedený kouzelník (TV film)
Snowboarďáci (TV seriál)
Umění milovat
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 In nomine patris (TV film)
Křesadlo (TV film)
Modrý Mauritius (TV film)
Post Coitum
Snowboarďáci
2003 Království hříchů
Malvína (TV film)
Strážce duší (TV seriál)
2002 Báječná show
Kožené slunce (TV film)
Na dotek (divadelní záznam)
2001 Královský slib
O víle Arnoštce (TV film)
Ta třetí (TV film)
2000 Na zámku (TV film)
1998 Kouzelný šíp (TV film)
Šmankote, babičko, čaruj!
1997 Nejasná zpráva o konci světa
Tu žijú levy (TV film)
1996 Hospoda (TV seriál)
1994 Hrad z písku
Laskavý divák promine (TV seriál)
Nebeský pláč
Ohnivé jaro
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Císařovy nové šaty
Jenny Marx, la femme du diable (TV film)
Království květin (TV film)
Vikingové z Bronských vršků (TV film)
1992 Sněhurka (TV film)
1991 Území bílých králů (TV seriál)

Dokumentární

2013 Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013 (koncert)
2012 Film o filmu Kozí příběh se sýrem (TV film)
2009 Karel Gott 70 (koncert)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
2005 Johanka z Arku (TV film)
2004 Film o filmu: Snowboarďáci (TV film)
Pre coitum filmu: Post Coitum (TV film)
2002 Jak se točí Báječná show (TV film)
2000 Osudy hvězd: Julie... Lucie Vondráčková (TV film)

TV pořady

2016 Český slavík Mattoni 2016 (TV pořad)
2015 Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2013 Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)
Dé pětka (TV pořad)
2012 Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
Lucie Vondráčková: Z dětské hvězdy českou slavicí (TV pořad)
Večer plný hvězd (TV pořad)
Zóna IN 5Angels (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
Kolo plné hvězd (TV pořad)
2010 Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
Dobročinná akademie aneb Paraple 2010 (TV pořad)
Machři (TV pořad)
TýTý 2009 (TV pořad)
Zas je tady silvestr (TV pořad) - a.z.
2009 Česká hlava 2009 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)
Pelíšky slavných (TV pořad)
Sametové hašteření (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
2008 Atlet roku 2008 (TV pořad)
Bravo tv (TV pořad)
Burianův den žen s Lucií Vondráčkovou (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2008 (TV pořad)
Galashow s latinou (TV pořad)
Hvězdný reportér (TV pořad)
I love Česko (TV pořad)
Intimní zpověď (TV pořad)
Lucie Vondráčková To NEJ z TV (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2008 (TV pořad)
Modré z neba (TV pořad)
Mr. GS (TV pořad)
Neviňátka (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Burianův den žen (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2007 (TV pořad)
O korunu krále Karla (TV pořad)
Souboj hitů (TV pořad)
To byl ? (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
Čétéčko (TV pořad)
Inkognito (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Hvězdy letí do století (TV pořad)
Inbox (TV pořad)
Večerníček má narozeniny (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
2004 Všichni tančí Novambu (TV pořad)
2003 Drišľakoviny (TV pořad)
Paškál (TV pořad)
2002 Díky za fíky (TV pořad)
2001 Basta fidli (TV pořad)
Český slavík - Mattoni 2001 (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
Hogo Fogo (TV pořad)
Lucie na bílo (TV pořad)
Pod pokličkou (TV pořad)
Věštírna (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1995 Crn crn (TV pořad)
Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám (TV pořad)
Eso (TV pořad)
Klub marmeláda (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Lucie Vondráčková - Co s tou touhou (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková: Zombie (hudební videoklip)
2012 Lucie Vondráčková, Josef Vágner - S láskou nám je líp (hudební videoklip)
Lucie Vondráčková - Kdy vzlétnu já (hudební videoklip)
2011 Lucie Vondráčková - 2x20 (hudební videoklip)
2009 Lucie Vondráčková: Kliperang (hudební videoklip)
2007 Daniel Landa, Lucie Vondráčková - Touha (hudební videoklip)
2005 Daniel Landa - Volám (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace