foto

Anna Kadeřávková

  • nar. 24.7.1997 (19 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (4)

  • Andílek na nervy (2015)

    - Viktoriinu (Anna Kadeřávková) zesnulou matku na fotografii ztvárnila herečka Miluše Bittnerová. Fyzicky se ve filmu však neobjeví. (funhouse)

  • Andílek na nervy (2015)

    - Na Dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana získal v roce 2015 filmu cenu Zlatý dudek za nejlepší dívčí herecký výkon - Anna Kadeřávková za roli Viktorky, Křišťálový šaton za nejlepší film v kategorii 13 až 18 let a 2. místo - divácká cena. (kslaww)

  • Andílek na nervy (2015)

    - Na 47. Filmovém festivalu pro děti a mládež v Ostrově získal film cenu Křišťálový šaton (Nejlepší film v kategorii 13-18 let udělená dětskou porotou) a cenu Zlatý dudek (Nejlepší dívčí herecký výkon pro Annu Kadeřávkovou).

  • Ulice (TV seriál) (2005)

    - Johan Mádr (Richard Weber) a Anna Kadeřávková (Rozina Malérová) zde hrají pár. Jejich zamilovanost se z televize přenesla do reality. (Sarkakon)

Herecká filmografie

2016 Každý milion dobrý (TV film)
2015 Andílek na nervy
2013 Něžné vlny
Škoda lásky (TV seriál)
Družička (S01E09)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2013 Křižovatky života (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace