Reklama

Reklama

Anna Kadeřávková

Anna Kadeřávková

nar. 24.07.1997 (26 let)
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

Zajímavosti (9)

Andílek na nervy (2015)

  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Andílek na nervy (2015)

  • Na Dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana získal v roce 2015 filmu cenu Zlatý dudek za nejlepší dívčí herecký výkon - Anna Kadeřávková za roli Viktorky, Křišťálový šaton za nejlepší film v kategorii 13 až 18 let a 2. místo - divácká cena. (kslaww)

Andílek na nervy (2015)

  • Na 47. Filmovém festivalu pro děti a mládež v Ostrově získal film cenu Křišťálový šaton (Nejlepší film v kategorii 13-18 let udělená dětskou porotou) a cenu Zlatý dudek (Nejlepší dívčí herecký výkon pro Annu Kadeřávkovou). (Zdroj: ČSFD)

Ulice (2005)

  • „Pravá rodina je jenom jedna, ale i ta uliční mi přirostla k srdci. Hanku Holišovou, která mi hraje maminku, Tomáše Dastlíka, který je v seriálu mým tátou, i Marka Salveta, mého brášku, mám a budu mít moc ráda. Chtěla jsem se vrátit jen na rok a doba, na které jsme byli domluvení, vypršela. Je čas jít dál. Ale nikdy neříkej nikdy. Když jsem odcházela poprvé v roce 2017, neměla jsem v úmyslu se vrátit, a ejhle, stalo se,“ prohlásila Anna Kadeřávková (Rozina) při svém odchodu ze seriálu. (Duoscop)

Herečka

Host

Reklama

Reklama