foto

Jane Horrocks

  • nar. 18.1.1964 (52 let)
    Rossendale Valley, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Absolutely Fabulous: The Movie
2014 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Cruise (S03E03)
Zvonilka a piráti
2013 Pixie Hollow Bake Off
Slunce nad Leithem
2012 True Love (TV seriál)
Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Trollied (TV seriál)
Velká vánoční jízda
Zvonilka a Velké hry (TV film)
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
2009 Gracie (TV film)
Zvonilka a ztracený poklad
2008 Zvonilka
2007 Robbie the Reindeer in Close Encounters of the Herd Kind (TV film)
2006 Malá princeznička (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Fifi z Květíkova (TV seriál)
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Spojeni navždy
2002 Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)
2001 Little Big Mouth (TV seriál)
Vánoční koleda
2000 Discover Spot
Lev ze Země Oz
Mirrorball (TV film)
Slepičí úlet
Vášnivá salsa
1999 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
Flint Street Nativity, The (TV film)
Foxbusters (TV seriál)
Hunting Venus (TV film)
Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
V říši víl a skřítků
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
Tichý hlas
1997 Bring Me the Head of Mavis Davis
1996 Combination Skin
Never Mind the Horrocks (TV film)
Nightlife (TV film)
Wyrd Sisters (TV seriál)
1995 Crapston Villas (TV seriál)
Henry IV (TV film)
Some Kind of Life
1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
Butter (TV film)
Druhý nejlepší
Self Catering (TV film)
Suffer the Little Children (TV film)
Vraždit je snadné
1993 Cabaret (TV film)
1992 Bad Girl (TV film)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Came Out, It Rained, Went Back in Again (TV film)
Žije a kope (TV film)
1990 Čarodějky
Memphiská kráska
Život je sladký
1989 Heartland (TV film)
Na předměstí (TV film)
Správná věc
Wolves of Willoughby Chase, The
1988 No Crying He Makes (TV film)
Švadlena
1987 Road (TV film)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Dokumentární

2011 Minimazlíčci (TV seriál)
2008 Savana: Rychlejší, silnější, divočejší (TV seriál)
2006 Voices from the Underworld
2005 Happy Birthday, Peter Pan (TV film)
100 Greatest Cartoons (TV film)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
Story of Absolutely Fabulous, The (TV film)
2001 One Night with Robbie Williams (TV film)
2000 Poultry in Motion: The Making of 'Chicken Run' (TV film)

TV pořady

2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
2000 BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine, The (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 New Order - A Collection (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace