foto

Martina Hekerová

  • nar. 8.7.1991 (25 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Martina Hekerová hraje od šesti let na housle. Na Janáčkovu konzervatoř v Ostravě nastoupila na obor hudebně dramatický a obor hudební - housle. Rozhodla se pro obor hudebně - dramatický. Dále aktivně zpívá. Má za sebou spousty pěveckých vystoupení, filmy, seriál, reklamu. Aktivně se věnuje také modelingu a fitness. Nyní studuje mediální školu Jana Ámose Komenského v Ostravě (publicistika). Žije v Praze a v současnosti působí pod agenturou Hollywood Stars s.r.o.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

2015 Bezdružice (TV seriál)
Kájínek (E10)
2014 Modelky s.r.o.
2010 Mezi nimi
2007 Mezi stěnami

Dokumentární

2007 Podle práva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace