Reklama

Reklama

Sean Biggerstaff

Sean Biggerstaff

nar. 15.03.1983 (41 let)
Glasgow, Scotland, Velká Británie

Biografie (1)

Sean Biggerstaff se narodil 15. března 1983 ve skotském městě Glasgow. Má mladší sestru Jenny, která se narodila v roce 2001. Jako dítě žil s rodiči v malé oblasti Maryhill nedaleko Glasgow. Navštěvoval školu v Milngavie a v sedmi letech se přidal k Maryhillskému mládežnickému divadlu (Maryhill Youth Theatre), poté odešel ke Skotskému mládežnickému divadlu (Scottish Youth Theatre). Ve svých čtrnácti letech získal první profesionální roli v divadelní hře Macbeth v… (více)

Zajímavosti (5)

Cashback (2006)

  • Scéna, kdy Ben (Sean Biggerstaff) zjistí, že není sám, kdo je schopen ovládat čas, se vymyká svoji temnou atmosférou a je motivem, který ve filmu dál není nijak rozvedený. Sám Sean Ellis se s odstupem času vyjádřil v tom smyslu, že by ji do filmu asi nezařadil, kdyby ho natáčel znovu. (ynot)

Cashback (2006)

  • Záběr, kdy Ben (Sean Biggerstaff) telefonuje a následně klesá na postel, byla natočena za použití pohyblivých kulis a pohybujícího se kameramana. Postel byla připevněna ke zdi ve vertikální poloze. (ynot)

Cashback (2006)

  • Vzhledem k omezenému rozpočtu jsou všechny triky ve scénách, kdy se Ben (Sean Biggerstaff) pohybuje zastavený časem, vytvořeny pouze pomocí kamery, nehybných herců, provázků a skleněných desek. Výjimkou jsou záběry v závěru filmu, kdy hlavní postavy procházejí zastavenými sněhovými vločkami. Zde byla použita animace. (ynot)

Galerie (19)

Reklama

Herec

Reklama

Reklama