foto

Tiina Kaukanen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rakkaudella, Maire
1997 Juhannustarinoita
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Minäkin rakastan sinua (TV film)

Maskérská filmografie

Filmy

1993 Toinen luonto (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace