foto

Marek Kalita

  • nar. 1.10.1958 (57 let)
    Bytom, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Konwój
Zaćma
2015 Červený pavouk
Nie rób scen (TV seriál)
Prokurator (TV seriál)
2014 Kebab a horoskop
2013 Dopraváci
Ostatnie piętro
Sęp
Život je úžasný
2012 Galeria (TV seriál)
2011 1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2010 Krzysztof (TV film)
2009 Echo
Poslední akce
Sviňky
Vše, co miluji
2008 Boisko bezdomnych
2007 Ekipa (TV seriál)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
Sfora - Bez litosci
2001 Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Prymas - trzy lata z tysiaca
Twarze i maski (TV seriál)
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
1999 Jak narkotyk
Torowisko
1997 K. kontra Kafka
1994 Smierc jak kromka chleba
1990 Rodzina Kanderów (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace