foto

Mariano Venancio

  • nar. 1947
    Salamanca, Castilla y León, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Barcelona, nit d'hivern
2014 Agenti Dementi
Palabras de dioses
[REC] 4: Apocalipsis
2011 Homicidios (TV seriál)
17 hodin
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Karabudjan (TV seriál)
Lope
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
2008 Agenti dementi 2
Camino
Guante blanco (TV seriál)
Plutón B.R.B. Nero (TV seriál)
2007 Que se avecina, La (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2004 Tánger
2003 Agenti dementi
2001 Cuéntame (TV seriál)
Dobrotivé nebe
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 Comisario, El (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Hora de los valientes, La
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1991 Taberna fantástica, La
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
1980 Poderoso influjo de la luna, El
1975 Zorrita Martínez

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace